Ясно.Те иначе гайкаджийте на всякъде и все едни и същи. Потрошат нещо от некадърност и после клепат и вдигат рамене.
Известие
Collapse
No announcement yet.
159 2.2jts скоростна кутия
Collapse
X
-
[QUOTE=warbah;1382368]Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТези коли особено Сааб не са от най-модерните коли.[COLOR="Silver"]
И слава Богу че не са от "най модерните" електронни играчки.Относно кутията можеш ли да кажеш за кой модел на СААБ става въпрос че се сваля кутията заедно с ДВГ-то.Тъй като аз имам Сааб и съм свалял ск.кутия за смяна на съединител и маховик.
Към автора на темата-притракването може да идва от лагерпомпата в повечето случаи е там проблема особено ако се появява когато натискаш педала на съединителя.За мен е по вероятно да е там понеже бензиновия мотор няма тези Нютон/метри като при дизела и съответно маховика има много по дълъг живот.Но дилемата е следната,ако имаш намерение да задържиш колата за дълго при тебе тогава е силно препоръчително да се смени всичко,за да не се наложи скоро след това пак да се сваля ск.кутия и да ти излезе през носа,да дадеш два пъти пари за сваляне на кутията.
Saab 900 също.Last edited by Mury; d.m.y г., 10:40.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment